13 apr 2019

Onstage Stampin'Up! Swap

vandaag is het weer zover… weer het leuke, gezellige Onstage. Dit keer weer een local, aangezien de live toch iets te ver is….. lees Nieuw Zeeland… 😉
Deze keer wordt de Local niet hier in Nederland gehouden, maar net over de grens in Düsseldorf, Duitsland. Dus 3 talig dit keer… Engels, Duits en Nederlands… Maar ach, dat moet kunnen.

Het leuke aan deze evenementen, is dat je altijd als een van de eersten de nieuwe catalogus in handen krijgt, en dat je weer heel veel mede demo’s ziet. Niet alleen uit je eigen team, maar ook uit andere teams, en zelfs uit andere landen….Dat is altijd weer super gezellig, een grote familie…
En wat ook altijd veel inspiratie oplevert, zijn de swaps die we onderling ruilen.

Helaas zullen jullie daar nog even op moeten wachten… wij gaan in ieder geval flink wat inspiratie opdoen, zodat we het straks met jullie kunnen delen. 🙂

Tot die tijd, moeten jullie het alleen nog even doen, met mijn gemaakte swap. Heb er deze keer een stuk of 70 gemaakt, maar vermoed dat ik er zo doorheen ben.

Swap

Deze keer ben ik aan de slag gegaan met die leuke stempelset Pop of Petals, met bijpassende pons. En ik wilde lekker kliederen met inkt, dus heb ik mijn Brusho ook maar tevoorschijn gehaald. En zie hier het resultaat….

Ik wilde er ook een beschermhoesje omheen doen, zodat het wel een beetje netjes blijft. Gelukkig had ik nog een hele flinke stapel van die semi transparante vellum envelopjes liggen. En daar bleken ze precies in te passen… nou beter kun je het niet hebben toch.

Hier nog een meer close-up van het kaartje

Tja, nu willen jullie natuurlijk weten hoe ik dit gemaakt heb? Ik heb er helaas geen tussentijdse foto’s van gemaakt, en ook geen filmpje.. maar als jullie dat graag willen, laat dan een reactie hieronder achter. Dan kan ik kijken of ik komende week deze alsnog kan maken voor jullie.
Tot die tijd, zal ik het even kort omschrijven, misschien komen jullie er dan ook wel uit.

werkwijze

 • Bestrooi een strook watercolor paper aan de linkerkant heel weinig met de 3 kleuren Brusho. Zorg dat de kleuren dan nog niet gemengd zijn, dus bovenaan blauw, dan geel en onderaan rood.
 • Spuit lichtjes met de Stampin’Spritzer water erover heen. Zodat de Brusho gaat uitlopen. Als het goed is, lopen de kleuren dan ook lichtjes in elkaar over. Zorg alleen dat je het niet te nat maakt, anders wordt het een bruine boel… 😉
 • Pak de tekststempel Handwritten, en stempel die droog ( zonder inkt ) in het natte gedeelte, om wat inkt op te nemen, en bestempel het weer aan de rechterkant af. Zo krijg je daar een mooie lichte afdruk van de tekst. Laat goed drogen.
 • Pons de bloem uit aan de linkerkant.
 • Stempel de bloem 2 x op een stukje Whisper White. Kleur deze in met de Blends. Knip uit 1 van de bloemen het hartje, en plak deze met foamtape op de andere bloem.
  Knip de bloem royaal uit, en plak deze achter de opening van het bewerkte watercolor paper.
 • Plak deze op een iets groter kaartje in de kleur Night of Navy.
 • Snij een kaartje uit het dikke Whisper White cardstock, en stempel 3 x met de Daffodil Delight inkt een bloem aan de rand.
 • Plak tenslotte het frontje op dit kaartje.
 • Versier het verder met enkele uitgeponste bloemetjes, en een strookje met de tekst uit de stempelset Puur Natuur.

Het was erg leuk om weer lekker te kliederen met de Brusho, zo leuk en zoals je misschien ook kunt zien, geen enkel kaartje wordt hetzelfde. Ga er zeker verder mee spelen binnenkort. Merk dat ik er nog veel te weinig mee gespeeld heb. Dus hopelijk komen er binnenkort nog meer kaartjes mee langs.


Geen opmerkingen :

Een reactie posten