27 apr 2019

Geluk....

Ja met recht geluk…. zo voel ik me, omdat ik deze leuke stempelset gekregen heb op Onstage een paar weekjes terug. Ben er zo blij mee, echt een stempelset waar ik heel veel mee kan.
Hebben jullie de kaartjes van afgelopen woensdag gezien? Die waren in blauwtinten… vandaag laat ik jullie wat kaartjes zien in roodtinten.
nu is het wel zo, dat iedereen die me kent, ik echt niet zo vaak deze kleur gebruik, en zeker niet roze… maar toch moet ik zeggen, dat ik dit een super combi vind. ๐Ÿ™‚

Geluk zit in kleine dingen…

Het eerste kaartje van vandaag is weer een combi met stempelsets die helaas niet mee over gaan naar de nieuwe catalogus. Daarom wil ik ze echt nog een keertje gebruiken, zodat ze toch ook nog de aandacht verdienen.

Eerst een achtergrondje gestempeld met de Tree Rings stempelset en deze verhoogd opgeplakt op de basiskaart.
Hierop een rechthoekig stukje Flirty Flamingo cardstock een een strookje Poppy Parade waar deze leuke tekst op gestempeld is.
Verder de kaart aangekleed met een mooie bloem, welke ingekleurd is met de Stampin’Blends. Een paar pareltjes erbij, en de kaart is klaar.

Liefs

Op de volgende kaart is eerst aan de onderkant met Crumb Cake inkt een aantal bloemen gestempeld. Hier overheen een stukje Poppy Parade cardstock welke eerst met een embossingfolder bewerkt is.
Een banner gesneden van Flirty Flamingo cardstock, welke ook eerst heel subtiel bestempeld is, met dezelfde kleur inkt.
Verder de kaart afgemaakt met weer zo’n mooie bloem, en een labeltje waar de Nederlandse tekst Liefs op gestempeld is. ( Ja, deze tekst komt ook uit een nieuwe stempelset… ๐Ÿ˜‰ )

Dat bijtje doet het em ook toch? ๐Ÿ˜‰ Deze komt uit de stempelset waar de achtergrond ook mee gemaakt is… Touches of Textures.

Nieuwe stempelsets die verkrijgbaar zijn vanaf 4 juni:
– Floral Essence
– Pluk de Dag


Geen opmerkingen :

Een reactie posten