1 sep 2018

Bloghop Creatieve Harten - Fun/Fancy Fold

Vandaag weer onze maandelijkse bloghop van ons team de Creatieve Harten.

Deze keer staat in het teken van een funfold thema.. Dat wil zeggen, een kaartje met een verrassing, pop up of iets dergelijks… Vind je het leuk om allerlei kaartjes te zien met een pop up of andere leuke verrassing, of juist aparte kaartvormen? Dan zit je in ieder geval goed. Onderaan deze blog zie je de lijst met alle deelnemers. Klik daar op de naam onder de mijne, en je hopt zo lekker door.

Ik kwam laatst een filmpje tegen van Jennifer McGuire waarbij ze kaarten maakte met een super leuke techniek. Dus heb het gelijk even uitgeprobeerd met de nieuwe stempelset First Frost. Deze staat bij mij op 1 uit de nieuwe herfst-winter catalogus. En is echt niet alleen voor winterse kaarten te gebruiken….

Zoals je ziet heb ik deze nu gebruikt om helaas minder leuke kaarten te maken, namelijk rouwkaarten. Dit blijft toch altijd een moeilijk onderwerp, die je ook het liefst helemaal niet wilt maken.

 

De eerste kaart is dus gemaakt zoals Jennifer ook laat zien in het filmpje.

In de voorkant van de kaart zit dus een vierkant gat, waardoor je de binnenkant van de kaart kan zien.

En als je de kaart dus open doet, zie je dat ” de schijf hout” dus omhoog komt. Hierdoor krijg je dus een heel leuk effect. Simpel, maar oh zo leuk!

De 2e kaart  is eigenlijk met overblijfselen van de eerste kaart gemaakt. Zo heb je dus ook nog heel snel, een 2e kaartje gemaakt.

 

 

Hoop dat ik jullie weer wat inspiratie gegeven heb voor juist een kaart met een twist. Wil je verder hoppen, klik hieronder in de lijst op de volgende persoon. In dit geval is het dus

Diana.Product List

Glitter & Clear Epoxy Shapes

Glitter & Clear Epoxy Shapes
[145632]

Geen opmerkingen :

Een reactie posten