5 aug 2018

Creatieve Harten challenge deel 2

En hier is dan mijn 2e uitwerking voor de eerste Creatieve Harten Challenge.

Heb je de eerste nog niet gezien, kun even terugkijken naar mijn vorige berichtje. Zoals je ziet, heb ik voor deze 2e kaart als basis dezelfde kleuren gebruikt. Alleen een andere stempelset als basis.

Ook nog creatief geweest met de stans Sunshine uit de set Sunshine wishes dies. 🙂

Het woordje Hi is gewoon een deel van dit woord, de rest is gewoon weggeknipt. Over multifunctioneel gesproken..

Als ik je nu geinspireerd heb, tot ook het maken van deze sketch, en je hebt het ergens geplaatst? Laat het me dan even via een berichtje hieronder weten, dan kom ik graag even kijken. Altijd leuk wat anderen met dezelfde sketch maken.

Groetjes Nina

Gebruikte materialen:

Glitter & Clear Epoxy Shapes

Glitter & Clear Epoxy Shapes
[145632]

Geen opmerkingen :

Een reactie posten