29 jul 2018

Stampin' Up! Meets......

Het is alweer veels te lang geleden dat ik een berichtje hier gepost heb. Tja, dat krijg je met al dat mooie weer…

Maar hopelijk lukt het me nu wel weer om wat regelmatiger hier mijn kaartjes te laten zien. Wil er gelijk maar een nieuw thema aan toevoegen, waar ik wat meer mee wil doen. Heb natuurlijk naast Stampin’ Up! nog andere leuke stempelsets in mijn kast liggen. En vind het dan ook leuk om daar ook af en toe eens een kaartje mee te maken, al is het dan wel in combinatie met Stampin’ Up! De ene keer juist alleen de inkt en cardstock, de andere keer misschien wel een combinatie met stansen en/stempelsets. Want het bijt absoluut niet… ๐Ÿ˜‰

Om te beginnen deze keer een kaartje met een van mijn favoriete zomerbloemen… Lathyrus.

De bloemen zijn dus een ander merk, maar het cardstock, inkt en stansen zijn dus wel van Stampin’ Up! ๐Ÿ™‚

Eerst de bloemen gestempeld met versamark en glitter embossingpoeder. Daarna deze ingekleurd met een penseeltje en water en de genoemde kleuren. Ook de achtergrond rondom de bloemen een beetje kleur gegeven. Zo springen ze nog iets meer van de achtergrond af.

De kaart verder eenvoudig afgewerkt met de uitgestanste woorden Amazing You. Deze in 2 kleuren een paar keer uitgestanst, zodat ze er net wat dikker op liggen. Een paar pareltjes erbij, en klaar is de kaart.

Dank je wel weer voor het kijken.

Nina

Gebruikte materialen: 

Geen opmerkingen :

Een reactie posten