22 dec 2015

Quick and Easy: Labels voor kerstkaarten

En helemaal in de trant van Quick and Easy… gewoon een hele berg labels maken, en deze gewoon op een klein kaartje plakken. Zo heb je heel snel een leuk kaartje.. Perfect dus voor de last minute kerstkaarten.

kerst
Het label zelf was ook erg snel gemaakt. De sterretjes zijn met een mask en witte gesso gemaakt op een crumb cake label. Dit ff laten drogen, en dan met een brayer 2 kleuren inkt aangebracht. Omdat dit juist niet perfect hoefde te zijn, ideaal dus!
Met een van de kleuren inkt de muzieknoten stempelen, en met de zijkant van een oude creditcard, nog wat witte lijntjes aanbrengen met gesso, en de achtergrond was snel gemaakt.

De sneeuwpop gewoon stempelen op een stukje typeset specialty designer series paper, uitknippen en op het label plakken. De muts is op een stukje groen designer paper gestempeld, en ook uitgeknipt op opgeplakt. Deze keer wilde ik dus niet de stansen gebruiken om ze uit te snijden, omdat ik er geen wit randje omheen wilde hebben. Maar omdat dit zulke makkelijke vormen zijn, was het uitknippen zo gepiept. 🙂

Verder nog een tekst gestempeld en het label rondom met een zwarte fineliner omlijnd.

En zo heb je dus heel snel een leuke, al zeg ik het zelf.. kerstkaart.

Groetjes en bedankt weer voor het kijken,

Nina

gebruikte materialen:

 

Geen opmerkingen :

Een reactie posten