15 dec 2015

Quick and Easy: Kerstlabel met cadeautje

Vandaag weer een snel en makkelijk label. Ik had nog een klein cadeautje nodig vandaag. Dus maar even een snel label gemaakt met weer dat super schattige hertje. šŸ˜‰

label kerst

Eenvoudig en snel gemaakt, met een paar kleine stempeltjes in de achtergrond gestempeld in dezelfde kleur inkt als het cardstock. ( crumbcake), een klein strookje dessinpapier, en het rendiertje deels gestempeld op een uitgeponste cirkel van Whisper White cardstock. Eenvoudig en snel ingekleurd met een paar markers en op een uitgeponste scallop cirkel van Real Red cardstock. En binnen een kwartiertje was het label kant en klaar.

Maar omdat ik het wel leuk vond om een klein zakje te maken, heb ik met behulp van de Square Pillow Box een leuk doosje gemaakt. Hiervoor snij je van de pillowbox een kant eraf, en plak je er gewoon een strook dessinpapier aan vast. Zo verleng je als het ware het doosje. Maar aan de bovenkant heb ik het gewoon open gelaten, en er met een ovale pons een handvat aan gemaakt. De hoekjes ook nog afgerond en je hebt dus een mooi basis tasje.

Om het bijpassend te maken, heb ik de onderkant ook bestempeld met dezelfde stempeltjes als het label.

label met doosje kerst

Groetjes en bedankt weer voor het kijken!

Nina

Gebruikte materialen:

 

 

Geen opmerkingen :

Een reactie posten