25 nov 2015

Nieuwe workshops

Ik ben er vandaag eens voor gaan zitten om het nieuwe workshop programma te verzinnen voor de komende periode. Zelfs tot aan eind mei 2016 staan alle workshops gepland. En moet zeggen, de inspiratie hiervoor was snel gevonden, want tja… de nieuwe voorjaarscatalogus is echt super gaaf…..  Misschien wel de mooiste sinds ik Stampin’ Up! demonstratrice geworden ben….

Voor het complete overzicht hiervan, kun je het beste op deze link klikken, of via het menu bovenaan, op het tabje Workshops.

De laatste workshop van dit jaar zal worden gehouden op vrijdag 11 december:

Winterse kaarten
€12,50

Vrijdag 11 december

Een avondje in winterse sfeer….. sneeuwvlokken in alle soorten en maten…
We gaan 3 kaarten maken, in mooie winterse sferen.

Heb je zin om dit jaar nog 1 keer te komen workshoppen, laat het me zo spoedig mogelijk weten, er zijn nog een paar plekjes beschikbaar. Een sneak peek zal binnenkort hier voorbij komen.

Sale-A-Bration

En dan gaan we daarna in het nieuwe jaar beginnen met een leuke gezellige Party op zondag 3 januari 2016 bij mij thuis, met een gratis Make&Take, en uiteraard wat lekkers bij de koffie of thee.

Deze middag staat helemaal in het teken van de nieuwe voorjaars catalogus, en uiteraard ook weer de Sale-A-Bration folder.

Want ja, wie wil dat niet, leuke stempelsets gratis krijgen? En ik kan je verklappen, er zitten echt super gave sets tussen……. 😉

uiteraard staan ook alle workshops en evenementen op mijn Facebook pagina vermeld. Hier kun je je ook heel gemakkelijk aanmelden.

Party’s en workshops bij je thuis

En heb je na het lezen hiervan ook wel een keertje zin om gastvrouw te zijn op je eigen party? Dat kan uiteraard, zelfs met eventueel een extra workshop.
Het houden van een party of workshop bij je thuis, is in deze eerste 3 maanden van het jaar super aantrekkelijk met allemaal leuke acties. Wil je meer informatie, of juist direct een afspraak maken? Stuur een berichtje naar: stempel.nina@gmail.com. Dan neem ik verder contact met je op, en gaan we er een super gezellig middag/avond van maken.

 

Groetjes en tot ziens bij een van de workshops of party’s!

Nina

 

Geen opmerkingen :

Een reactie posten