23 nov 2015

Merry Christmas

Vandaag heb ik weer een kerstkaartje voor jullie om te laten zien. Deze keer weer lekker gekliederd met inkt om zo een mooie achtergond te krijgen. Deze keer ook bewust eens wat andere kleuren gebruikt… Want rose… is normaal helemaal niet mijn kleur… maar in combi met deze 2 kleuren blauw… vind ik het toch wel geslaagd. Er kwam zelfs heel onverwacht nog een beetje paars tevoorschijn. 🙂

Tja, en toen had ik van de kaart van afgelopen vrijdag nog een halve doilie op mijn bureau liggen… Dus vond het ook wel leuk om dit gelijk maar te gebruiken. Want ken mezelf… dan beland het uiteindelijk gewoon in de prullenbak. En dat is natuurlijk zonde.

merry christmas
Nou hoop dat jullie deze, niet zo standaard, kerstkaartje leuk vinden, en dat ik jullie geïnspireerd heb door eens andere kleuren te gebruiken…. 😉

Groetjes Nina

Gebruikte materialen:

Geen opmerkingen :

Een reactie posten