15 nov 2015

de eerste swap voor Stampin' Up! On Stage

Gisteravond teruggekomen uit Brussel, waar dit jaar het eerste Live Onstage gehouden is voor Stampin’ Up! het was echt super leuk, gezellig en enorm inspirerend… ๐Ÿ™‚

Ben nog druk bezig om alle leuke foto’s uit te zoeken, vandaar nog geen echt verslag hiervan… maar hier wel alvast de eerste swap die ik gemaakt had. Ik had dit jaar 2 soorten gemaakt en een aantal speciale swaps voor vriendinnen.

Een swap is eigenlijk een kaartje of ander klein projectje zoals label of doosje.. ter inspiratie. Deze ruil je dan met een andere demo. Zo heb je na afloop een enorme schat aan inspiratie!

swap 1 Brussel

De basis van dit kaartje had ik gesneden uit een gewone kartonnen doos. het leuke van dit soort karton dat je deels de bovenkant kan wegscheuren, zodat het leuke golfpatroontje tevoorschijn komt. Daarna eerst met goedkope witte verf, of gesso het kaartje ingesmeerd, zodat je er daarna gewoon op kan stempelen. ๐Ÿ™‚

Morgen komt de andere swap voorbij. Dus hou mijn blog in de gaten… ๐Ÿ˜‰

En dan nu alvast een super leuk nieuwtje….

Vanaf morgen, de 16e november tot en met 20 november….

20 % korting op een geselecteerd aantal stempelsets.


Welke stempelsets het zullen zijn.. dat weten we helaas ook nog niet… maar hou het morgen even in de gaten… Want dit is natuurlijk super leuk!!! Uiteraard gaat er komende week nog een verzamel bestelling de deur uit, en wel op 20 november.

Indien je dan mee wilt bestellen, graag je bestelling doorgeven voor vrijdag 20 november 12.00 uur

Groetjes Nina

Hieronder de gebruikte materialen:

 

Geen opmerkingen :

Een reactie posten