15 okt 2015

Just a Note....

Het is weer donderdag dus dat betekent SU-per Challenge dag!!!

Vandaag is het weer een sketch, altijd makkelijk en leuk om daar een leuk kaartje mee te maken. En omdat ik nog een beetje in herfst sferen ben… ( alhoewel het weer op dit moment meer winters aanvoelt… 😉 ) Een kaartje gemaakt met de leuke stempelset Acorny Thank You met uiteraard de bijpassende pons.

De sketch die we deze keer moeten gebruiken is:

SUper108

En dit is dan mijn uitwerking hiervan….

SUper108

De achtergrond is gemaakt met een techniek die Kristina Werner afgelopen week liet zien… Op aquarel papier 3 kleuren inkt aangebracht met een waterbrush. En daarna met een mast met stippen, de kleur weggehaald met een babydoekje. Dit is heel subtiel in de achtergrond zichtbaar. Maar net genoeg om het leuk te maken.

En ja, die eikel stempel, is gewoon super cute…En het leuke eraan is ook, dat je het als een bundel aan kan schaffen. Dat scheelt toch weer 15 %. Altijd meegenomen dus!
Komende week gaat er weer een verzamel bestelling de deur uit. Wil je er van profiteren, zodat je zelf geen verzendkosten hoeft te betalen ( indien je het bij mij in Harmelen op komt halen ) laat het me weten.

Nu ben ik heel benieuwd wat jullie allemaal voor leuks maken met deze sketch. Uiteraard als je meer inspiratie wilt hebben hiervoor, moeten jullie toch nog even naar het SU-per Challenge blog gaan… Er staan deze keer echt weer super leuke voorbeelden klaar.

Groetjes Nina

Gebruikte materialen:

Geen opmerkingen :

Een reactie posten